Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief


Creatief Personeelsuitje

Creatieve TeambuildingEen creatief personeelsuitje of teambuilding? Dat is mogelijk bij de Freubelstudio.

Een creatief en ontspannend moment samen met je collega’s, maar ook inspannend. Omdat dit de  sfeer en samenwerking kan verbeteren. De Freubelstudio biedt een creatief personeelsuitje of teambuilding aan op een laagdrempelige manier. Ervaring is niet nodig, iedereen kan de workshops volgen.

Samen met collega’s in een ontspannen setting creatief bezig zijn. En tegelijkertijd elkaar inspireren.

 

Samen stellen wij een programma op voor een dagdeel of de hele dag. Enkele voorbeelden zijn:

Schilderen

Zo kunnen jullie gezamenlijk aan één doek werken en spelenderwijs de teamspirit verbeteren.  Het is ook mogelijk individueel te werken aan kleinere doeken die gezamenlijk één geheel moeten gaan vormen.

Servies schilderen/stippen

Of samen de koffiekopjes voor bij het koffieapparaat gaan beschilderen of stippen. Ook kunnen er gebaksbordjes worden beschilderd. Voor de gebakjes als er een collega jarig is.

Overig

Uiteraard zijn alle workshops die de Freubelstudio verzorgd geschikt om te gebruiken voor een teamuitje

Locatie

Tijdens de workshops is er koffie, thee, lekkers, glas frisdrank en nootjes. En uiteraard alle materialen die nodig zijn voor de workshop. Minimaal aantal personen is 5 en de kosten zijn afhankelijk van het programma dat is samengesteld. Het teamuitje kan bij mij in de Freubelstudio of ik kom bij jullie op locatie tegen een vergoeding van de reiskosten.

Teamuitje uitbreiden met een high tea of koffietafel

Het is mogelijk om een creatief teamuitje of teambuilding uit te breiden met een heerlijke high tea met hartige en zoete lekkernijen of een koffietafel met heerlijke broodjes en zoet en hartig beleg. Alles wordt met aandacht gemaakt en dat proef je! Ook is er een mogelijkheid tot “onbeperkt” koffie/thee, frisdrank en wijn.

Aanmelden

Aanmelden kan via e-mail: janita@freubelstudio.nl vermeld in het e-mailbericht je naam, het aantal personen, de workshop waarvoor je, je wilt inschrijven en welke datum je voorkeur heeft. Dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag.

Maatwerk

Heb je zelf ideeën of bepaalde wensen voor een creatief teamuitje of teambuilding laat het me weten. Samen kunnen we een leuk programma maken. Je kunt contact met me opnemen via mail: janita@freubelstudio.nl of telefoon 06-528 975 46

Freubelstudio - Facebook Freubelstudio - Instagram