Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws

Voor kinderen

 

In de FREUBELSTUDIO &Janita is er van alles te doen voor Kinderen!

Iedere maand is er een leuke activiteit in de KidsKunstStudio waar je aan mee kunt doen. Je gaat tijdens deze activiteiten opzoek naar vorm, kleur en leert iedere keer weer een nieuwe techniek. Werken met de wol van een schaap, Nieuw papier maken van oud papier, drukken met drukinkt en de pers, van restje draad en stof een schilderij maken op de naaimachine, figuren maken van gips en kleien met zand. Je kunt je per activiteit opgeven.


Wil je, je verjaardagsfeestje thuis vieren in een bepaald thema? Freubelstudio &Janita verhuurt Themakisten die gevuld zijn met materialen, spelletjes, aankleding ideeën (traktatie, uitnodigingen, knutselen) en kleding voor een themafeest. Er is keuze uit de thema’s: Prinsessen, Piraten, Elfjes, Kabouters en Circus.


1344700833_6_RZ0m[1]

Basis textiel 002 (Kopie)VerkleedkistPiraatallerlei 007KidsKunstSudio werken met Papier (2)

 

 

 

 

 

 

In de freubelstudio kun je ook een compleet Kinderfeestje vieren. We gaan voor je zingen en doen een grappig cadeautjesspel. Als je de kaarsjes hebt uitgeblazen kunnen de cupcakes worden versiert en uiteraard is er ook een creatieve activiteit. Zo kun je bijvoorbeeld gaan vilten (met water en zeep of met naald), schilderen, een zeepketting maken, werken met decopatch, een fotolijstje mozaïeken of een knuffel naaien.


Lijkt het je leuk om je eigen kleding te maken? Dat kun je leren tijdens de cursus Basis Textiel bij Freubelstudio &Janita. Geef je op voor de cursus en je gaat aan de slag met een aantal basistechnieken. In de laatste lessen ga je een kledingstuk maken.