Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief


Inloopworkshops

InloopworkshopKom gezellig met een vriendin, je (schoon)moeder, collega, buurvrouw etc. naar een van onze gezellige inloopworkshops. Hiervoor kun je je inschrijven als je met minder dan vijf personen bent. Vanaf 1 persoon te boeken. Je kunt zelf kiezen welke workshop je wilt doen. Je komt dan met andere mensen in een groep. Deze Inloop Workshops zijn vaak verrassend gezellig omdat je met andere mensen kennis maakt.

Programma

De workshop begint met een kopje koffie, thee en iets lekkers. Ondertussen geef ik een korte uitleg eventueel met een demonstratie daarna ga je aan de slag. Je kunt kiezen uit verschillende workshops.

Kijk op de website naar de mogelijke creatieve workshops. Klik hier voor de agenda van inloopworkshops


Tijdsduur en kosten

De tijdsduur de kosten zijn afhankelijk van welke workshop je kiest. Kijk op de website naar de mogelijke creatieve workshops, daar vind je ook informatie over de kosten en de tijdsduur. Klik hier voor de agenda van inloopworkshops


Locatie

De workshops vinden plaats in de Freubelstudio, Hoofdstraat 88 in Borger. In de Freubelstudio is ruimte voor maximaal 12/15 personen.


Aanmelden

Bij genoeg aanmeldingen laten we de workshop door gaan. Mochten er te weinig aanmeldingen zijn, dan kunnen wij een week van te voren de workshop annuleren. De prijs is afhankelijk per workshop.

Aanmelden kan via e-mail: janita@freubelstudio.nl vermeld in het e-mailbericht je naam, het aantal personen, de workshop waarvoor je, je wilt inschrijven en welke datum je voorkeur heeft. Dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving. Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de inloop workshops in mijn Freubelstudio. Of volg mij op Facebook of Instagram