Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief


Kidskunststudio

Kidskunstudio - druktechniek

Experimenteren met drukinkt

Kidskunststudio is alleen toegang voor kinderen en verboden voor volwassenen.De Kidskunststudio is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 jaar. Één keer in de maand veranderd de Freubelstudio in de Kidskunststudio,  In een ongedwongen sfeer op een leuke en spelende manier komen kinderen in aanraking met beeldende kunst. Leren kijken en tegelijkertijd je ogen dicht doen en fantaseren.

Er komen verschillende technieken en materialen aanbod, waarmee we heerlijk kunnen experimenteren. Zo werken we met natuurmaterialen, inkt, verf, gips, papierprut, wol, zand, stof etc.

Doe oude kleding aan want het blijft niet schoon! Kijk in de agenda wanneer de volgende workshops plaats vinden.

Tijdsduur en kosten

De workshops duren ongeveer 2 uur. De kosten verschillen per workshop. Er is tijdens de limonade en iets lekkers en alle materialen zijn aanwezig. Een strippenkaart voor vijf workshops kost 25 euro.

Adres

Ophaal adres themakist: Hoofdstraat 88, 9531 AJ in Borger (Drenthe)

Aanmelden

Aanmelden kan via e-mail: janita@freubelstudio.nl vermeld in het e-mailbericht je naam, het aantal personen, de workshop waarvoor je, je wilt inschrijven en welke datum je voorkeur heeft. Dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag.

 


Freubelstudio - E-mail Freubelstudio - Facebook Freubelstudio - Instagram