Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws

Kransen

 

Workshop Kransen maken

Een krans gemaakt van mosselschelpen.

WORKSHOP KRANS MAKEN!

De workshop Kransen maken is afhankelijk van het jaargetijde. De materialen om kransen mee te maken zijn per seizoen anders. De volgende kransen kunnen gemaakt worden: kerstkrans, herfstkrans, voorjaarskrans en een schelpenkrans. De krans kan als tafeldecoratie worden gebruikt met bijvoorbeeld een windlicht, maar ook binnen of buiten aan de muur / deur.


VOOR WIE?

De creatieve workshop KRANSEN maken kan bijvoorbeeld voor een vriendinnenuitje, kinderfeestje, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest etc.

 

 


PROGRAMMA

De workshop begint met een kopje koffie, thee en iets lekkers. Ondertussen geef ik een korte uitleg eventueel met een demonstratie daarna ga je aan de slag. Bij deze workshop ga je een krans maken van droge materialen die je met behulp van een lijmpistool bevestigt op een strokrans. Onderaan dit bericht vind je voorbeelden wat door anderen is gemaakt. Door het uitkiezen van materialen die jou het meeste aanspreekt en te combineren, maak je, je eigen uniek KRANS. 


DUUR & KOSTEN

De workshop KRANSEN MAKEN duurt ongeveer 2,5 uur en kost €30,00 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee en iets lekkers en alle materialen die nodig zijn om de zeepketting te maken (kralen, zeep, lint, schelpen, hout etc.)


LOCATIE

Het minimaal aantal deelnemers is 5 personen. Bij mij in de FREUBELSTUDIO is er ruimte voor maximaal 10/12 personen. Als de groep groter is dan 12 personen dan kan ik een locatie regelen om de workshop te geven (tot 20 pers). De workshops kunnen ook op locatie worden gegeven, bijvoorbeeld bij je thuis of op je werk. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag!


BLIJVEN ETEN?

Het is mogelijk om de creatieve workshop KRANSEN MAKEN uit te breiden met een heerlijke high tea van hartige en zoete lekkernijen of koffietafel met heerlijke broodjes en zoet en hartig beleg. Alles wordt met aandacht voor je gemaakt en dat proef je! De kosten voor een high tea zijn € 17,50 per persoon en voor de koffietafel €12,50 per persoon.


AANMELDEN

Aanmelden kan via e-mail: janita@freubelstudio.nl, vermeld in het e-mailbericht je naam en de titel van de workshop waarvoor je, je inschrijft. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag!


MAATWERK

Mocht je iets anders willen dan in het aanbod staan? Dan denk ik graag met jou mee over een leuke invulling van een creatieve workshop! 


NIEUWS

Houdt deze pagina of mijn facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws.