Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws

Memobord

WORKSHOP MEMOBORDEN

In deze creatieve workshop MEMOBORD maken ga jet met allerlei leuke hippe stofjes, lint en kralen je eigen MEMOBORD maken. Leuk voor jezelf, om cadeau te geven of voor de kinderkamer. Memoborden zijn ideaal om leuke foto’s achter te steken. Maar ook praktische zaken als kladjes, losse blaadjes, afspraakkaartjes of belangrijke telefoonnummers. Een MEMOBORD staat ook leuk in de baby- en/of kinderkamer met leuke kaartjes of haarknipjes.


VOOR WIE?

De creatieve workshop MEMOBORDEN MAKEN is geschikt voor een vriendinnenuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest etc..


PROGRAMMA

De workshop begint met een kopje koffie , thee en iets lekkers. Ondertussen geef ik een korte uitleg eventueel met een demonstratie daarna ga je aan de slag. Onderaan dit bericht vind je voorbeelden wat door anderen is gemaakt. Door het uitkiezen van stof die jou het meeste aanspreekt en te combineren met linten maak je, je eigen uniek MEMOBORD. Heb je thuis nog een stofje die je graag wilt gebruiken (bijvoorbeeld passend bij de gordijnen) neem die dan mee.


DUUR & KOSTEN

De workshop MEMOBORDEN duurt ongeveer 2,5 uur en kost €25,00 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee en iets lekkers en alle materialen die nodig zijn om een MEMOBORD te maken (Houten bord, stof, lint, kralen, vulling etc.)


LOCATIE

Het minimaal aantal deelnemers is 5 personen. Bij mij in de FREUBELSTUDIO is er ruimte voor maximaal 10/12 personen. Als de groep groter is dan 12 personen dan kan ik een locatie regelen om de workshop te geven (tot 60 pers). De workshops kunnen ook op locatie worden gegeven, bijvoorbeeld bij je thuis of op je werk. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag!


BLIJVEN ETEN?

Het is mogelijk om de CREATIEVE BABYSHOWER uit te breiden met een heerlijke hight tea met hartige en zoete lekkernijen of een koffietafel met heerlijke broodjes en zoet en hartig beleg. Alles wordt met aandacht gemaakt en dat proef je!

 


AANMELDEN

Aanmelden kan via e-mail: janita@freubelstudio.nl, vermeld in het e-mailbericht je naam en de titel van de workshop waarvoor je, je inschrijft. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag!


MAATWERK

Mocht je iets anders willen dan in het aanbod staan? Dan denk ik graag met jou mee over een leuke invulling van een creatieve workshop! 


NIEUWS

Houdt deze pagina of mijn facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws.