Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws

Tas van tafelzeil

Tas van Tafelzeil

Resultaat na een workshop Tas van Tafelzeil maken

TAS VAN TAFELZEIL

Tijdens deze creatieve workshop maak je een handige en stevige boodschappentas/shopper gecombineerd van hip tafelzeil en stof voor de voering. Ook een beginnende naaister kan mee doen! Een superleuke en gezellige dag met een fijne tas als eindresultaat!


VOOR WIE?

Super leuk om samen te doen met je vriendinnen, zussen of collega’s tijdens een personeelsfeest, verjaardag en/of vriendinnendag.


PROGRAMMA

De workshop begint met een kopje koffie , thee en iets lekkers. Ondertussen geef ik een korte uitleg eventueel met een demonstratie daarna ga je aan de slag. Onderaan dit bericht vind je voorbeelden wat door anderen is gemaakt. Door het uitkiezen van stof die jou het meeste aanspreekt maak je, je eigen unieke TAS VAN TAFELZEIL.


DUUR & KOSTEN

Deze workshop is vanwege de duur minder geschikt voor op een avond. De workshop TAS VAN TAFELZEIL is zeer geschikt om te verdelen over een dag. Bijvoorbeeld een deel in de ochtend en een deel in de middag gecombineerd met een lunch. De workshop duurt ongeveer 3,5 uur en kost €25,00 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee en iets lekkers en alle materialen die nodig zijn om een TAS te maken (tafelzeil, stof, naaimachine, lockmachine etc..)


LOCATIE

Het minimaal aantal deelnemers is 5 personen. Bij mij in de FREUBELSTUDIO is er ruimte voor maximaal 10 personen. Als de groep groter is dan 10 personen dan kan ik een locatie regelen om de workshop te geven (tot 15 pers). De workshops kunnen ook op locatie worden gegeven, bijvoorbeeld bij je thuis of op je werk. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag!


BLIJVEN ETEN?

Het is mogelijk om de CREATIEVE BABYSHOWER uit te breiden met een heerlijke hight tea met hartige en zoete lekkernijen of een koffietafel met heerlijke broodjes en zoet en hartig beleg. Alles wordt met aandacht gemaakt en dat proef je!

 


AANMELDEN

Aanmelden kan via e-mail: janita@freubelstudio.nl, vermeld in het e-mailbericht je naam en de titel van de workshop waarvoor je, je inschrijft. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag!


MAATWERK

Mocht je iets anders willen dan in het aanbod staan? Dan denk ik graag met jou mee over een leuke invulling van een creatieve workshop! 


NIEUWS

Houdt deze pagina of mijn facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws.