Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief


Themakist Elfen

Verhuur themakisten

Inhoud (deels) van de Elfjeskist.

THEMAKIST ELFJES

Bij Freubelstudio &Janita kun je uit verschillende thema’s een themakoffer kiezen. De feestjes zijn zeer geschikt voor kinderen van 4 t/m 8 jaar (groep 1 t/m groep 5). De tijdsduur van een feestje is ongeveer 3 uur, maar je kunt het net zolang of kort maken als jezelf wilt.

Als je er zeker van wilt zijn dat het thema van jouw keuze beschikbaar is, reserveer dan tijdig. Je kunt per e-mail of telefonisch reserveren. Je geeft het thema door, het aantal kinderen en de datum door. U ontvangt van mij digitaal de handleiding zodat u zich goed kunt voorbereiden.

In overleg zullen we afspreken op welke dag u de themakist komt halen en terug brengen. Bij ontvangt van de verkleedkist betaald u de huurprijs van €35,00 en de borg van € 50,00. Bij het terugbrengen van de verjaardagskist en verkleedkleding wordt de inhoud gecontroleerd en wanneer deze in goede staat is krijgt u de borg terug. De verkleedkleding hoeft niet gewassen te worden!

De themakisten zijn naast de verkleedkledij gevuld met de nodige attributen, o.a.: decoratiematerialen, serviesgoed, spelletjes, dvd, verzorgde knutselopdrachten en een draaiboek , tips en kleurplaten. Voor de jarige hebben wij een leuk gratis cadeautje bijgevoegd!