Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws

Creatieve workshops

De Freubelstudio is een gezellig en sfeervolle studio grenzend aan het bos. De creatieve workshops zijn geschikt voor jong en oud.

Voor veel gelegenheden kun je bij de Freubelstudio terecht. Zoals familiedag, vriendinnenuitje, kinderfeestjes, babyshower of vrijgezellenfeest. Maar ook voor bedrijfsfeestjes, bruiloften, teambuilding, bedrijfsuitje of personeelsfeest. Ook is het mogelijk om de Freubelstudio bij jou op locatie te laten komen.

De creatieve workshop, teambuilding, training of vergadering kan uitgebreid worden met een heerlijke high tea of een koffietafel. Bij mooi weer is er de mogelijkheid om lekker buiten te zitten!

Groepen vanaf 5 personen kunnen een workshop volgen. Maar je kunt je vanaf 1 persoon ook inschrijven voor een inloopworkshop, zie voor de data mijn agenda.

De volgende WORKSHOPS kunnen in de Freubelstudio worden gevolgd:

ZEEPKETTING

HARTENSLINGER VROLIJK VOGELHUISJE PIMPEN
MEMOBORD PORSELEIN SCHILDEREN OF STIPPEN DIKKE DAMES
TAS VAN TAFELZEIL DIER PIMPEN MET DECOPATCH CREATIEVE BABYSHOWER
HIGH TEA OF KOFFIETAFEL CREATIEF TEAMUITJE / TEAMBUILDING VRIJGEZELLENFEEST PORSELEIN

 


MAATWERK

Staat de workshop van jouw keuze er niet tussen neem dan contact op over de mogelijkheden die ik op maat kan bieden. Ik denk graag met je mee voor een geslaagde invulling van een creatieve workshop.

MARKTEN, EVENEMENTEN EN FEESTEN

Op markten, evenementen, bedrijfsuitjes of bij bijvoorbeeld tijdens familiedagen kan de FREUBELSTUDIO ook ingehuurd worden om kinderen creatief bezig te houden.

Freubelstudio op locatie

 

Contact

Hoofdstraat 88
9531 AJ Borger
T 06 52897546
E janita@freubelstudio.nl

Volg mij op Facebook of Instagram

Openingstijden

Dagelijks geopend – Tijden in overleg

Blijf op de hoogte van ons nieuws en workshops

Meld je aan voor onze nieuwsbrief