Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws

Workshops

Freubelstudio op locatie

Freubelstudio op het Beleef & Doe festival!

CREATIEVE WORKSHOP!

De FREUBELSTUDIO biedt de gelegenheid om samen creatief bezig te zijn in een ongedwongen sfeer. Er is keuze uit verschillende leuke creatieve workshops voor volwassenen en kinderen.


Het samen creatief bezig de gezelligheid en plezier staat voorop! Het maakt niet uit of je wel of niet creatief bent, je kunt altijd de workshop volgen. Ook zijn de workshops geschikt voor jong en oud. Dat je tijd doorbrengt met je familie, vriendinnen of collega’s dat is het belangrijkste. Verras jezelf met je eigen creatieve talent.


Er is veel keuze uit veel en verschillende materialen, voor ieder wat wils! Tijdens de workshop wordt er koffie, thee en wat lekkers geserveerd.
.


VOOR WIE?

Creatieve workshops zijn geschikt voor bijvoorbeeld een familiedag, teambuilding, vriendinnenuitje, kinderfeestjes, bedrijfsuitje, personeelsfeest, babyshower, vrijgezellenfeest en nog veel meer. De creatieve workshop kan uitgebreid worden met een heerlijke high tea of een koffietafel.


WORKSHOPS

De volgendworkshops worden, vanaf 5 personen gegeven in de FREUBELSTUDIO:

 


LOCATIE

Het minimaal aantal deelnemers is 5 personen. Bij mij in de FREUBELSTUDIO is er ruimte voor maximaal 10/12 personen. Als de groep groter is dan 12 personen dan kan ik een locatie regelen om de workshop te geven (tot 60 pers). De workshops kunnen ook op locatie worden gegeven, bijvoorbeeld bij je thuis of op je werk. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag!


BLIJVEN ETEN?

Het is mogelijk om de creatieve workshop  uit te breiden met een heerlijke high tea van hartige en zoete lekkernijen of koffietafel met heerlijke broodjes en zoet en hartig beleg. Alles wordt met aandacht voor gemaakt en dat proef je!
De kosten voor een high tea zijn € 15,00 per persoon en voor de koffietafel €10,00 per persoon.


AANMELDEN

Aanmelden kan via e-mail: janita@freubelstudio.nl, vermeld in het e-mailbericht je naam en de titel van de workshop waarvoor je, je inschrijft. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag!


MAATWERK

Alles is leuk! Kom je er niet uit? Staat de workshop van jou keuze er niet tussen neem dan contact met mij op. Er is veel mogelijk. Ook kun je meerdere workshops combineren om bijvoorbeeld een programma voor een hele dag samen te stellen.


NIEUWS

Houdt deze pagina of mijn facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


MARKTEN, EVENEMENTEN EN FEESTEN

Op markten, evenementen, bedrijfsfeestjes, of bij familiedagen kan de FREUBELSTUDIO ook ingehuurd worden om kinderen creatief bezig te houden .