Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief


Babyshower

 

Kraamcadeautjes gemaakt tijdens de babyshower

Creatieve babyshower

Tijden de CREATIEVE BABYSHOWER maak je een kraammand vol met leuke cadeautjes.

Samen met vriendinnen, zussen en (schoon)(groot)moeders maak je leuke cadeautjes voor de aanstaande moeder en baby. Met alle zelfgemaakte cadeaus vullen we de kraammand. Het volgende kan o.a. worden gemaakt: een speenkoord, vlaggenlijn, muziekdoosje, zeepketting, hartenslinger, memobord, beschilderen van een serviesje (bord, beker en kom) of het pimpen van een slabber, rompertje of home déco.

Programma

De workshop begint met een kopje koffie, thee en iets lekkers in het roze en/of blauw. Ondertussen geef ik een korte uitleg eventueel met een demonstratie daarna ga je aan de slag. Onderaan dit bericht vind je voorbeelden wat door anderen is gemaakt. Kiezen van stof en kleuren die passen bij de babykamer vormen alle werkstukken die jullie maken één geheel. Tussendoor werken jullie aan een babyshower vriendenboekje en na afloop krijgt iedereen een aandenken mee.

Tijdsduur en kosten

De FREUBELSTUDIO wordt roze en blauw versierd of in de juiste kleur als het bekend is of het een jongetje of meisje wordt. De workshop CREATIEVE BABYSHOWER duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur en kost €23,50 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee en iets lekkers en alle materialen die nodig zijn om een kraammand vol zelfgemaakte cadeaus te maken.

Locatie

Het minimaal aantal deelnemers is 5 personen. Bij mij in de FREUBELSTUDIO is er ruimte voor maximaal 15/18 personen. Als de groep groter is dan 12 personen dan kan ik een locatie regelen om de workshop te geven (tot 20 personen). De workshops kunnen ook op locatie worden gegeven, bijvoorbeeld bij je thuis of op je werk. Laat me weten als je nog vragen hebt.

Workshop combineren met een hightea of koffietafel

Het is mogelijk om de workshop uit te breiden met een heerlijke high tea met hartige en zoete lekkernijen of een koffietafel met heerlijke broodjes en zoet en hartig beleg. Alles wordt met aandacht gemaakt en dat proef je!

Aanmelden

Aanmelden kan via e-mail: janita@freubelstudio.nl vermeld in het e-mailbericht je naam, het aantal personen, de workshop waarvoor je, je wilt inschrijven en welke datum je voorkeur heeft. Dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag.

Maatwerk

Mocht je een andere creatieve workshop willen volgen dan die op mijn website staan? Mail me dan, ik denk graag met jou mee over een leuke invulling van een creatieve workshop!

 

 

 


Freubelstudio - Facebook Freubelstudio - Instagram