Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief


Vlaggenlijn op maat gemaakt!

Voorbeeld vlaggenlijn op maat gemaakt.Een vlaggenlijn op maat gemaakt passend bij de kleuren van je interieur. Of een vlaggenlijn op maat gemaakt (met naam van de pasgeboren baby of jarige) is erg leuk om als kraam- of verjaardagscadeautje te geven en kan helemaal naar wens worden samengesteld. Een vlaggenlijn op maat gemaakt is ook leuk om de kinderkamer langs het bed-hut of een hoogslaper op te vrolijken of je tuin bij een tuinfeest.

 

Ben je ook iedere keer aan het stoeien met de slingers? Of de slingers passen net niet, raken in de knoop of de slinger scheurt op het moment dat deze goed en wel hangt. Ik kan voor jou een vlaggenlijn op de door jouw gewenste lengte maken (minimaal 3 meter). Deze vlaggenlijn is duurzaam en daardoor heb je jarenlang plezier van je vlaggenlijn voor allerlei feestjes. De vlagenlijn is mooi afgewerkt, de grote vlaggen zijn voornamelijk gemaakt van katoen en dubbel van stof en daardoor aan beide kanten mooi om te zien. De letters worden gemaakt van vilt.

STEL JE EIGEN VLAGGENLIJN SAMEN
  1. Meet de afstand waar je de vlaggenlijn wilt hangen. Je kunt per meter bestellen en de minimale afname is 3 meter. Je betaalt € 3,50 per meter met drie vlaggetjes (Bijvoorbeeld je bestelt 5 meter vlaggenlijn. Dan ontvang je 70 cm lint zonder vlaggetjes + 5 meter lint met 15 vlaggetjes x 3,50 = €17,50 + 70 cm lint zonder vlaggetjes);
  2. Kies hieronder de gewenste kleuren en prints. Staat jouw kleur of prints er niet tussen neem dan contact met mij op. Wellicht kan ik het gewenste stofje wel bestellen.
  3. Mail je bestelling naar janita@freubelstudio.nl . Graag in de mail aangeven hoeveel meter vlaggenlijn je wilt bestellen en met welke vlaggen. Het adres waar de vlaggenlijn naar toegezonden moet worden.
  4. Betaling. Je ontvangt van mij dan een betaalverzoekje. De vlaggenlijn wordt binnen 5 werkdagen, nadat deze is betaald, verzonden. Kosten zijn exclusief verzendkosten, past meestal in de brievenbus.
Stofje zeegroen
SAMENSTELLING VAN DE VLAGGENLIJN:
  • 70 cm lint zonder vlaggetjes;
  • [Het aantal meters die jij bestelt] x één meter lint met drie vlaggetjes;
  • 70 cm lint zonder vlaggetjes;
  • Afmeting van de vlaggetjes zijn: 22 x 15 cm;
  • Eventueel kunnen er ook letters (en/of een ster of een hart) op de vlaggen worden gestikt, kosten zijn € 0,50 per letter;
  • Stoffen in overleg. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en prints

Heb je vragen of wensen neem dan contact met mij op. Ik kan je verschillende stoffencombinaties via de mail sturen, zodat je daaruit een keuze kunt maken.

Ik heb ook een aantal vlaggenlijnen op voorraad, dus als je er snel een in huis wilt hebben is dit misschien wel de oplossing! Ook deze vlaggenlijnen zijn uniek, want van elke vlaggenlijn is er maar één gemaakt. Je vindt ze in de webshop!

 

Hieronder vind je voorbeelden van wat er mogelijk is.


Freubelstudio - E-mail Freubelstudio - Facebook Freubelstudio - Instagram