Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief


Tas van tafelzeil

Tas van tafelzeil - voorbeeldTijdens deze creatieve workshop maak je een handige en stevige tas van tafelzeil en leuke en hippe stofjes voor de voering. Ook een beginnende naaister kan meedoen! Ervaring met een naaimachine is niet nodig. Een superleuke en gezellige dag met een fijne tas van tafelzeil als eindresultaat!

Programma

De workshop begint met een kopje koffie, thee en iets lekkers. Ondertussen geef ik een korte uitleg eventueel met een demonstratie daarna ga je aan de slag. Onderaan dit bericht vind je voorbeelden wat door anderen is gemaakt. Door het uitkiezen van een voorbeeld en kleuren die bij jou passen, maak je een eigen hippe tas.

Tijdsduur en kosten

De workshop TAS VAN TAFELZEIL duurt ongeveer 3,5 uur tot 4 uur en kost €30,00 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee en iets lekkers en alle materialen die nodig zijn om een Tas van tafelziel te maken (naaimachine, tafelzeil etc.).

Locatie

Het minimaal aantal deelnemers voor een workshop is 5 personen. Maar je kunt je vanaf 1 persoon ook inschrijven voor een inloopworkshop, zie voor de data mijn agenda. De workshops vinden plaats in de Freubelstudio, Hoofdstraat 88 in Borger. In de Freubelstudio is ruimte voor maximaal 12/15 personen. Als de groep groter is dan 15 personen dan kan ik een andere locatie regelen om de workshop te geven. De workshops kunnen ook op locatie worden gegeven, bijvoorbeeld bij je thuis of op je werk. Laat me weten als je nog vragen hebt.

Workshop combineren met een high tea of koffietafel

Het is mogelijk om de workshop uit te breiden met een heerlijke high tea met hartige en zoete lekkernijen of een koffietafel met heerlijke broodjes en zoet en hartig beleg. Alles wordt met aandacht gemaakt en dat proef je!

Aanmelden

Aanmelden kan via e-mail: janita@freubelstudio.nl vermeld in het e-mailbericht je naam, het aantal personen, de workshop waarvoor je, je wilt inschrijven en welke datum je voorkeur heeft. Dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag.


Freubelstudio - E-mail Freubelstudio - Facebook Freubelstudio - Instagram