Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief


Porselein beschilderen

Voorbeeld workshop porselein schilderen

PORSELEIN BESCHILDEREN, THEEPOT OF ETAGÈRE.

Tijdens de workshop porselein beschilderen kun je samen met bijvoorbeeld je vriendinnen, zussen, collega’s, buren, moeders en met een flinke dosis creativiteit, potjes porseleinverf, een vrolijke etagère, een baby servies-je of een theepot maken. Ik heb voor de workshop porselein beschilderen verschillende afbeeldingen maar je kunt ook je eigen afbeelding creëren of meenemen. Als je zelf een porseleinen serviesstuk hebt dat je graag wilt beschilderen neem die dan mee..! Welke stijl je ook mooi vindt (de stijl van de-meiden-van-Amsterdam-Blond, PIP, Delfts blauw, bloemen, dieren), het kan bij Freubelstudio

Tijdsduur en kosten

De workshop PORSELEIN BESCHILDEREN duurt ongeveer 3 uur en kost €27,50 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee en iets lekkers en alle materialen die nodig zijn om een etagère of een theepot te beschilderen. Bakinstructies worden meegegeven.


VRIJGEZELLENFEEST

Ga je een vrijgezellenfeest organiseren dan kun je hiervoor ook terecht bij Freubelstudio &Janita in Borger, Drenthe. Samen met de bruid een servies beschilderen om die als cadeau aan te bieden aan het bruidspaar. Er kan gekozen worden uit een gebaksservies (gebaksschaal op voet met gebaksbordjes), of een theeservies (theepot met mokken en theetipje. Is een ander servies gewenst, neem dan contact met me op over wat de mogelijkheden zijn. In overleg met de bruid worden de kleuren en afbeeldingen uitgekozen om er zo een mooi geheel van te maken. Er is een map met voorbeelden en ideeën aanwezig om inspiratie op te doen. Na een korte uitleg en demonstratie ga je aan de slag.

Tijdsduur en kosten

De workshop VRIJGEZELLENFEEST duurt ongeveer 2,5 uur en kost €21,50 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee en iets lekkers en alle materialen die nodig zijn om een een gebaksservies of theeservies te beschilderen. Het servies kan in een huishoud oven worden afgebakken  Bakinstructies worden meegegeven.


Programma

De workshop begint met een kopje koffie, thee en iets lekkers. Ondertussen geef ik een korte uitleg eventueel met een demonstratie daarna ga je aan de slag. Door het uitkiezen van een voorbeeld en kleuren die bij jou passen, maak je een eigen kunstwerk.

Locatie

Het minimaal aantal deelnemers voor een workshop is 5 personen. Maar je kunt je vanaf 1 persoon ook inschrijven voor een inloopworkshop, zie voor de data mijn agenda. De workshops vinden plaats in de Freubelstudio, Hoofdstraat 88 in Borger. In de Freubelstudio is ruimte voor maximaal 12/15 personen. Als de groep groter is dan 15 personen dan kan ik een andere locatie regelen om de workshop te geven. De workshops kunnen ook op locatie worden gegeven, bijvoorbeeld bij je thuis of op je werk. Laat me weten als je nog vragen hebt.

Workshop combineren met een high tea of koffietafel

Het is mogelijk om de workshop uit te breiden met een heerlijke high tea met hartige en zoete lekkernijen of een koffietafel met heerlijke broodjes en zoet en hartig beleg. Alles wordt met aandacht gemaakt en dat proef je!

Aanmelden

Aanmelden kan via e-mail: janita@freubelstudio.nl vermeld in het e-mailbericht je naam, het aantal personen, de workshop waarvoor je, je wilt inschrijven en welke datum je voorkeur heeft. Dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag.

Maatwerk

Mocht je een andere creatieve workshop willen volgen dan die op mijn website staan? Mail me dan, ik denk graag met jou mee over een leuke invulling van een creatieve workshop!

 

 

 


Freubelstudio - E-mail Freubelstudio - Facebook Freubelstudio - Instagram