Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws

Porselein beschilderen

 


VRIJGEZELLENFEEST

Ga je een vrijgezellenfeest organiseren dan kun je hiervoor ook terecht bij Freubelstudio &Janita in Borger, Drenthe. Samen met de bruid een servies beschilderen om die als cadeau aan te bieden aan het bruidspaar. Er kan gekozen worden uit een gebaksservies (gebaksschaal op voet met 8 gebaksbordjes), of een theeservies (theepot met 8 mokken) voor minimaal 5 personen. Komen er meerdere personen dan kan er porselein worden toegevoegd. Is een ander servies gewenst, neem dan contact met me op over wat de mogelijkheden zijn. In overleg met de bruid worden de kleuren en afbeeldingen uitgekozen om er zo een mooi geheel van te maken. Er is een map met voorbeelden en ideeën aanwezig om inspiratie op te doen. Na een korte uitleg en demonstratie ga je aan de slag. Onderaan dit bericht vind je voorbeelden wat door anderen zijn beschildert.

Het servies kan in een huishoud oven worden afgebakken  Instructies worden meegeleverd.

Kosten zijn € 19,00 per persoon inclusief koffie en iets lekkers. Deze workshop duurt ± 2,5 uur.

Aanmelden kan via e-mail: janita@freubelstudio.nl ook kun je deze e-mail gebruiken als je meer informatie wil. Vermeld in je mailbericht duidelijk je naam en de titel van de workshop waarvoor je je inschrijft. Op de website www.freubelstudio.nl staan nog meer leuke creatieve workshops.


VROLIJKE ETAGÉRE OF THEEPOT

Tijdens de workshop porselein schilderen kun je samen met bijvoorbeeld je vriendinnen, zussen, collega’s, buren, moeders en met een flinke dosis creativiteit, potjes porseleinverf, een vrolijke etagère, een baby servies-je of een theepot maken. Ik heb verschillende afbeeldingen maar je kunt ook je eigen afbeelding creëren of meenemen. Als je zelf een porseleinen serviesstuk hebt dat je graag wilt beschilderen neem die dan mee..! Welke stijl je ook mooi vindt (de stijl van de-meiden-van-Amsterdam-Blond, PIP, Delfts blauw, bloemen, dieren), het kan bij Freubelstudio &Janita. Deze workshop kost € 25,- per persoon en duurt ± 2,5 uur.

Voor alle workshops geldt: minimaal 6 personen. Koffie / thee en een Drentse lekkernij zijn bij de prijs inbegrepen. Ook mogelijk in combinatie met een: High Tea of een Drentse Koffietafel.