Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief


Kinderfeestje

Ben je (bijna) jarig of ben je jarig geweest en wil je met je kinderfeestje met je vriendinnetjes gezellig knutselen? Dan ben je bij de Freubelstudio op het juiste adres.

Programma

We beginnen het feestje met het toezingen van de jarige en het uitblazen van de kaarsjes door de jarige. Daarna gaan we het cadeautjesspel doen met de cadeautjes die de gasten hebben meegebracht. Als de cadeautjes zijn uitgepakt is het tijd om de cup cakes te versieren. Uiteraard worden de cup cakes daarna opgegeten met een glaasje limonade erbij. Dan is het tijd om creatief bezig te zijn.

Aftelkalender kinderfeestje

Je kunt uit de volgende creatieve kinderfeestjes kiezen:

Voorbeeld Kinderfeestje kralen vilten
Kralen vilten

Van wol, water en zeep maak je, je eigen kralen. Die je daarna verwerkt in een prachtige ketting of armband.

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het feestje duurt ongeveer 2 uur en de minimale deelname is 5 kinderen. Kosten zijn 11,50 per kind.

Voorbeeld Kinderfeestje prikvilten
Diertjes maken van wol

Met een prikpen en wol in verschillende kleuren ga je een dier helemaal op vrolijken in je eigen stijl en smaak.

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het feestje duurt ongeveer 2,5 uur en de minimale deelname is 5 kinderen. Kosten zijn 12,50 per kind.

Voorbeeld kinderfeestje schilderen
Mix & Match

Als een echte Mondriaan ga jij je eigen schilderij maken. We gebruiken daarbij uiteraard verf, maar ook stof, papier en glitters.

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het feestje duurt ongeveer 2,5 uur en de minimale deelname is 5 kinderen. Kosten zijn 11,50 per kind.

Voorbeeld Zeepketting kinderfeestje
Zeepketting

Een geurige zeepketting met je eigen naam. Met de letterzeepjes, kralen en lint maak je een geurige en kleurige zeepketting.

Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Het feestje duurt ongeveer 2 uur en de minimale deelname is 5 kinderen. Kosten zijn 11,50 per kind.

Voorbeeld Workshop Decopatch
Pimpen van dieren met decopatch

Met prachtige en hip decopatch papier ga je een diertje pimpen. Super leuk om te doen

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het feestje duurt ongeveer 2 uur en de minimale deelname is 5 kinderen. Kosten zijn 11,50 per kind.

Voorbeeld schilderen met wol
Schilderen met wol

Met verschillende kleuren wol ga je ‘schilderen met wol’ en maak je je eigen wool painting. Lekker kliederen met water en zeep.

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het feestje duurt ongeveer 2,5 uur en de minimale deelname is 5 kinderen. Kosten zijn 12,50 per kind.

Fotolijstje mozaiëken

Met prachtige (glitter) steentjes ga je een fotolijstje maken.

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het feestje duurt ongeveer 2,5 uur en de minimale deelname is 5 kinderen. Kosten zijn 12,50 per kind

Tip: Maak aan het begin van het feestje een vrolijke foto van de groep. Bij de Hema in het dorp kun je de foto laten afdrukken en aan het einde van het feestje toevoegen aan het fotolijstje.

Voorbeeld kinderfeestje knuffel maken
Knuffel maken

Op de naaimachine ga je een knuffel maken. Een stoer en gezellig feestje.  Bij dit kinderfeestje wordt er geen cup cake versierd, uiteraard is er wel iets lekkers bij de limonade.

Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Het feestje duurt ongeveer 2,5 uur en de minimale deelname is 5 kinderen. Kosten zijn 12,50 per kind

Voorbeeld telefoonhoesje vilten kinderfeestje
Telefoonhoesje vilten

Van wol water en zeep maak je, je eigen telefoonhoesje. Super leuk om te doen! Bij dit kinderfeestje wordt geen cup cake versierd uiteraard is er wel iets lekkers bij de limonade.

Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Het feestje duurt ongeveer 2,5 uur en de minimale deelname is 5 kinderen. Kosten zijn 12,50 per kind

 

Aanmelden

Aanmelden kan via e-mail: janita@freubelstudio.nl vermeld in het e-mailbericht je naam en de workshop waarvoor je, je wilt inschrijven. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag.

 

MAATWERK

Staat de workshop van jouw keuze er niet tussen neem dan contact op over de mogelijkheden die ik op maat kan bieden. Ik denk graag met je mee voor een geslaagde invulling van een creatieve workshop.

Liever een kinderfeestje thuis vieren? Kijk dan bij de themakisten of vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van de cratieve zelfmaakpakketjes met een werkbeschrijving om thuis creatief bezig te zijn.

MARKTEN, EVENEMENTEN EN FEESTEN

Op markten, evenementen, bedrijfsuitjes of bij bijvoorbeeld tijdens familiedagen kan de FREUBELSTUDIO ook ingehuurd worden om kinderen creatief bezig te houden.

Freubelstudio op locatie

 

 

Contact

Hoofdstraat 88
9531 AJ Borger
T 06 52897546
E janita@freubelstudio.nl

Freubelstudio - Facebook Freubelstudio - Instagram

Openingstijden

Dagelijks geopend – Tijden in overleg

Blijf op de hoogte van ons nieuws en workshops

Meld je aan voor onze nieuwsbrief