Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief


Décopatch

Workshop Dieren pimpenTijdens de workshop déopatch maak je een mooi home-deco workshop door een voorwerp te pimpen met (décopatch) papier. Décopatchpapier is zeer dun papier en daardoor soepel en makkelijk te plakken. Het décopatch papier is er in vele soorten kleuren en motieven. Maar het is ook mogelijk om met andere soorten papier te plakken (servetten, papier uit een stripboek) als het maar niet te dik is.

Decopatch is een eenvoudige techniek en een leuke workshop voor iedere leeftijd met een leuk eindresultaat.

Programma

De workshop begint met een kopje koffie, thee en iets lekkers. Ondertussen geef ik een korte uitleg eventueel met een demonstratie daarna ga je aan de slag. Onderaan dit bericht vind je voorbeelden wat door anderen is gemaakt. Door het uitkiezen van een dier en kleuren die bij jou passen, maak je een eigen vrolijk dier.


Tijdsduur en kosten

De workshop PIMPEN MET DECOPATCH duurt ongeveer 2,5 en kost €21,50 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee en iets lekkers en alle materialen die nodig zijn om een Dier te pimpen.


Locatie

Het minimaal aantal deelnemers voor een workshop is 5 personen. Maar je kunt je vanaf 1 persoon ook inschrijven voor een inloopworkshop, zie voor de data mijn agenda.De workshops vinden plaats in de Freubelstudio, Hoofdstraat 88 in Borger. In de Freubelstudio is ruimte voor maximaal 12/15 personen. Als de groep groter is dan 15 personen dan kan ik een andere locatie regelen om de workshop te geven. De workshops kunnen ook op locatie worden gegeven, bijvoorbeeld bij je thuis of op je werk. Laat me weten als je nog vragen hebt.


Workshop combineren met een high tea of koffietafel

Het is mogelijk om de workshop uit te breiden met een heerlijke high tea met hartige en zoete lekkernijen of een koffietafel met heerlijke broodjes en zoet en hartig beleg. Alles wordt met aandacht gemaakt en dat proef je!


Aanmelden

Aanmelden kan via e-mail: janita@freubelstudio.nl vermeld in het e-mailbericht je naam, het aantal personen, de workshop waarvoor je, je wilt inschrijven en welke datum je voorkeur heeft. Dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag.

Maatwerk

Mocht je een andere creatieve workshop willen volgen dan die op mijn website staan? Mail me dan, ik denk graag met jou mee over een leuke invulling van een creatieve workshop!