Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws

Pimpen met Papier en Décopatch

WORKSHOP PIMPEN MET PAPIER & DÉCOPATCH

Tijdens de workshop décopatch maak je een mooi home-deco workshop door een voorwerp te pimpen met (décopatch) papier.. Décopatch papier is zeer dun papier en daardoor soepel en makkelijk te plakken. Het décopatch papier is er in vele soorten kleuren en motieven. Maar het is ook mogelijk om met andere soorten papier te plakken (servetten, papier uit stripboek) als het maar niet te dik is.

Décopatch is een eenvoudige techniek, maar een leuke workshop voor iedere leeftijd met een leuk eindresultaat.

 


VOOR WIE?

Super leuk om samen te doen met je vriendinnen, zussen of collega’s tijdens een personeelsfeest, verjaar-, familie-, of vriendinnendag.


PROGRAMMA

De workshop begint met een kopje koffie , thee en iets lekkers. Ondertussen geef ik een korte uitleg eventueel met een demonstratie daarna ga je aan de slag. Onderaan dit bericht vind je voorbeelden wat door anderen is gemaakt. Door het uitkiezen van stof die jou het meeste aanspreekt maak je, je eigen unieke Home Deco.


DUUR & KOSTEN

De workshop PIMPEN MET PAPIER & DECOPATCH duurt ongeveer 2,5 uur en kost €19,00 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee en iets lekkers en alle materialen die nodig zijn om een HOME DECO te pimpen (Papier, decopath, papiermachee, verf etc.).


LOCATIE

Het minimaal aantal deelnemers is 5 personen. Bij mij in de FREUBELSTUDIO is er ruimte voor maximaal 10/12 personen. Als de groep groter is dan 12 personen dan kan ik een locatie regelen om de workshop te geven (tot 60 pers).


BLIJVEN ETEN?

Het is mogelijk om de CREATIEVE BABYSHOWER uit te breiden met een heerlijke hight tea met hartige en zoete lekkernijen of een koffietafel met heerlijke broodjes en zoet en hartig beleg. Alles wordt met aandacht gemaakt en dat proef je!

 


AANMELDEN

Aanmelden kan via e-mail: janita@freubelstudio.nl, vermeld in het e-mailbericht je naam en de titel van de workshop waarvoor je, je inschrijft. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag!


MAATWERK

Mocht je iets anders willen dan in het aanbod staan? Dan denk ik graag met jou mee over een leuke invulling van een creatieve workshop! 


NIEUWS

Houdt deze pagina of mijn facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws.