Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief


Memobord

Memobord makenIn deze creatieve workshop MEMOBORD maken ga je met allerlei leuke hippe stofjes, lint, kant en kralen je eigen MEMOBORD maken passend bij je eigen interieur. Leuk voor jezelf, om cadeau te geven of voor de kinderkamer. Memoborden zijn ideaal om leuke foto’s achter te steken. Maar ook praktische zaken als kladjes, losse blaadjes, afspraakkaartjes of belangrijke telefoonnummers.

Een MEMOBORD staat ook leuk in de baby- en/of kinderkamer met leuke kaartjes of haarknipjes.

Programma

De workshop begint met een kopje koffie, thee en iets lekkers. Ondertussen geef ik een korte uitleg eventueel met een demonstratie daarna ga je aan de slag. Onderaan dit bericht vind je voorbeelden wat door anderen is gemaakt.  Door het uitkiezen van stofjes die jou het meest aanspreken en dit te combineren met lint, maak je, je eigen uniek wanddecoratie. Of je nu van vrolijk, bont of juist rustig houdt, er is keuze genoeg.

Tijdsduur en kosten

De workshop MEMOBORD  duurt ongeveer  2,5 uur / 3 uur en kost €25,00 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee en iets lekkers en alle materialen (stof, lint, plaat 40×50 cm) die nodig zijn om een memobord te maken.

Locatie

Het minimaal aantal deelnemers voor een workshop is 5 personen. Maar je kunt je vanaf 1 persoon ook inschrijven voor een inloopworkshop, zie voor de data mijn agenda. De workshops vinden plaats in de Freubelstudio, Hoofdstraat 88 in Borger. In de Freubelstudio is ruimte voor maximaal 12/15 personen. Als de groep groter is dan 15 personen dan kan ik een andere locatie regelen om de workshop te geven. De workshops kunnen ook op locatie worden gegeven, bijvoorbeeld bij je thuis of op je werk. Laat me weten als je nog vragen hebt.

Workshop combineren met een hightea of koffietafel

Het is mogelijk om de workshop memobord uit te breiden met een heerlijke high tea met hartige en zoete lekkernijen of een koffietafel met heerlijke broodjes en zoet en hartig beleg. Alles wordt met aandacht gemaakt en dat proef je!

Aanmelden

Aanmelden kan via e-mail: janita@freubelstudio.nl vermeld in het e-mailbericht je naam, het aantal personen, de workshop waarvoor je, je wilt inschrijven en welke datum je voorkeur heeft. Dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag.

Maatwerk

Mocht je een andere creatieve workshop willen volgen dan die op mijn website staan? Mail me dan, ik denk graag met jou mee over een leuke invulling van een creatieve workshop!

 

 

 

 

 

 


Freubelstudio - E-mail Freubelstudio - Facebook Freubelstudio - Instagram