Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief


Voor kinderen

Creatieve workshops voor kinderen.

Workshops voor kinderen - kinderfeestje

KINDERFEESTJES

In de freubelstudio kun je ook een compleet Kinderfeestje vieren. We gaan voor je zingen en doen een grappig cadeautjesspel. Als je de kaarsjes hebt uitgeblazen kunnen de cupcakes worden versiert en uiteraard is er ook een creatieve activiteit. Zo kun je bijvoorbeeld gaan vilten (met water en zeep of met naald), schilderen, een zeepketting maken, werken met decopatch, een fotolijstje mozaïeken of een knuffel naaien.

Workshops voor kinderen - Naailes

BASIS CURSUS TEXTIEL VOOR JONGEREN 

Lijkt het je leuk om je eigen kleding te maken? Dat kun je leren tijdens de cursus Basis Textiel bij Freubelstudio &Janita. Geef je op voor de cursus en je gaat aan de slag met een aantal basistechnieken. In de laatste lessen ga je een kledingstuk maken.

Workshops voor kinderen - Kidskunststudio

KIDSKUNSTSTUDIO

Regelmatig zijn er creatieve workshops voor kinderen in de KidsKunstStudio waar je aan mee kunt doen. Je gaat tijdens deze activiteiten opzoek naar vorm, kleur en leert iedere keer weer een nieuwe techniek. Werken met de wol van een schaap, Nieuw papier maken van oud papier, drukken met drukinkt en de pers, van restje draad en stof een schilderij maken op de naaimachine, figuren maken van gips en kleien met zand. Je kunt je per activiteit opgeven.

Circuskist pruik en neus

VERHUUR THEMAKISTEN

Wil je, je verjaardagsfeestje thuis vieren in een bepaald thema? Freubelstudio &Janita verhuurt Themakisten die gevuld zijn met materialen, spelletjes, aankleding ideeën (traktatie, uitnodigingen, knutselen) en kleding voor een themafeest. Er is keuze uit de thema’s: Prinsessen, Piraten, Elfjes, Kabouters en Circus.

Contact

Hoofdstraat 88
9531 AJ Borger
T 06 52897546
E janita@freubelstudio.nl

Freubelstudio - E-mail Freubelstudio - Facebook Freubelstudio - Instagram

Openingstijden

Dagelijks geopend – Tijden in overleg

Blijf op de hoogte van ons nieuws en workshops