Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws

Hartenslinger

Freubelstudio

Vrolijke Hollandse hartenslinger

Tijdens de creatieve workshop HARTENSLINGER maken, maak je een slinger met stoffen hartjes van vrolijke stofjes of van tafelzeil. Verder gebruiken we lintjes, kralen en eventueel belletjes.

De HARTENSLINGER is een leuke decoratie voor in de woonkamer, slaapkamer, maar ook erg leuk voor op de kinderkamer.

 


Programma

De workshop begint met een kopje koffie, thee en iets lekkers. Ondertussen geef ik een korte uitleg eventueel met een demonstratie daarna ga je aan de slag. Onderaan dit bericht vind je voorbeelden wat door anderen is gemaakt.  Door het uitkiezen van stofjes die jou het meest aanspreken en dit te combineren met kralen en lintjes, maak je, je eigen unieke hartenslinger.


Tijdsduur en kosten

De workshop HARTENSLINGER voor een slinger met 3 harten duurt ongeveer 2,5 en kost €15,00 per persoon. Een hartenslinger met 5 harten duurt ongeveer 3 tot 3,5 uur en kost €25,00 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee en iets lekkers en alle materialen die nodig zijn om een hartenslinger te maken.


Locatie

Het minimaal aantal deelnemers is 5 personen. Bij mij in de FREUBELSTUDIO is er ruimte voor maximaal 12/15 personen. Als de groep groter is dan 15 personen dan kan ik een locatie regelen om de workshop te geven. De workshops kunnen ook op locatie worden gegeven, bijvoorbeeld bij je thuis of op je werk. Laat me weten als je nog vragen hebt.


Freubelstudio

Gezellig aan de High Tea

Workshop combineren met een hightea of koffietafel

Het is mogelijk om de CREATIEVE BABYSHOWER uit te breiden met een heerlijke high tea met hartige en zoete lekkernijen of een koffietafel met heerlijke broodjes en zoet en hartig beleg. Alles wordt met aandacht gemaakt en dat proef je!

 

 

 

 


Aanmelden

Aanmelden kan via e-mail: janita@freubelstudio.nl vermeld in het e-mailbericht je naam, het aantal personen, de workshop waarvoor je, je wilt inschrijven en welke datum je voorkeur heeft. Dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag.

Maatwerk

Mocht je een andere creatieve workshop willen volgen dan die op mijn website staan? Mail me dan, ik denk graag met jou mee over een leuke invulling van een creatieve workshop!