Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief


Dikke Dames

Wil jij ook een eigen gemaakte Dikke Dames schilderij aan de muur? Gezellig met vrienden, familie of collega’s een middag of avond schilderen en schilder ervaring is zeker niet nodig! Het schilderij maken we met acrylverf op een canvas van 50×50 cm. Er is keuze uit vele voorbeelden.

Programma

De workshop begint met een kopje koffie, thee en iets lekkers. Ondertussen geef ik een korte uitleg eventueel met een demonstratie daarna ga je aan de slag. Onderaan dit bericht vind je voorbeelden wat door anderen is gemaakt. Door het uitkiezen van een voorbeeld en kleuren die bij jou passen, maak je een eigen schilderij.


Tijdsduur en kosten

De workshop DIKKE DAMES duurt ongeveer 3,5 tot 4 uur en kost €27,50 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee en iets lekkers en alle materialen die nodig zijn om een Dikke Dame Schilderij te maken (doek, verf etc.).


Locatie

Het minimaal aantal deelnemers voor een workshop is 5 personen. Maar je kunt je vanaf 1 persoon ook inschrijven voor een inloopworkshop, zie voor de data mijn agenda. De workshops vinden plaats in de Freubelstudio, Hoofdstraat 88 in Borger. In de Freubelstudio is ruimte voor maximaal 12/15 personen. Als de groep groter is dan 15 personen dan kan ik een andere locatie regelen om de workshop te geven. De workshops kunnen ook op locatie worden gegeven, bijvoorbeeld bij je thuis of op je werk. Laat me weten als je nog vragen hebt.


Workshop combineren met een high tea of koffietafel

Het is mogelijk om de workshop uit te breiden met een heerlijke high tea met hartige en zoete lekkernijen of een koffietafel met heerlijke broodjes en zoet en hartig beleg. Alles wordt met aandacht gemaakt en dat proef je!


Aanmelden

Aanmelden kan via e-mail: janita@freubelstudio.nl vermeld in het e-mailbericht je naam, het aantal personen, de workshop waarvoor je, je wilt inschrijven en welke datum je voorkeur heeft. Dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag.

Maatwerk

Mocht je een andere creatieve workshop willen volgen dan die op mijn website staan? Mail me dan, ik denk graag met jou mee over een leuke invulling van een creatieve workshop!