Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws

Dikke dames schilderen

Dikke Dames Schilderij

Workshop Dikke Dames schilderen.

Wil jij ook een eigen gemaakte Dikke Dames schilderij aan de muur? Gezellig met vrienden, familie of collega’s een middag of avond schilderen en schilder ervaring is zeker niet nodig! Het schilderij maken we met acrylverf op een canvas van 50×50 cm. Er is keuze uit vele voorbeelden.

 

Programma

De workshop begint met een kopje koffie, thee en iets lekkers. Ondertussen geef ik een korte uitleg eventueel met een demonstratie daarna ga je aan de slag. Onderaan dit bericht vind je voorbeelden wat door anderen is gemaakt.  Door het uitkiezen van een voorbeeld en kleuren die bij jou passen, maak je een eigen schilderij.

Tijdsduur en kosten

De workshop DIKKE DAMES SCHILDEREN duurt ongeveer 3 uur en kost €25,00 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee en iets lekkers en alle materialen die nodig zijn om een hartenslinger te maken.

Locatie

Het minimaal aantal deelnemers is 4 personen. Bij mij in de FREUBELSTUDIO is er ruimte voor maximaal 12/15 personen. Als de groep groter is dan 15 personen dan kan ik een locatie regelen om de workshop te geven. De workshops kunnen ook op locatie worden gegeven, bijvoorbeeld bij je thuis of op je werk. Laat me weten als je nog vragen hebt.

Workshop combineren met een hightea of koffietafel

Het is mogelijk om de CREATIEVE WORKSHOP uit te breiden met een heerlijke hight tea met hartige en zoete lekkernijen of een koffietafel met heerlijke broodjes en zoet en hartig beleg. Alles wordt met aandacht gemaakt en dat proef je!

Aanmelden

Aanmelden kan via e-mail: janita@freubelstudio.nl vermeld in het e-mailbericht je naam en de workshop waarvoor je, je wilt inschrijven. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag.


Maatwerk

Mocht je iets anders willen dan in het aanbod staan. Dan denk ik graag met jou mee over een leuke invulling van een creatieve workshop!

Liever een kinderfeestje thuis vieren? Kijk dan bij de themakisten of vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van de creatieve zelfmaakpakketjes met een werkbeschrijving om thuis creatief bezig te zijn.