Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief


Beleef en Doe Festival in Exloo

16 september 2017, De uitmarkt van Borger-Odoorn: Het Beleef en Doe Festival

Want dat is het festival, de Uitmarkt van Borger-Odoorn. Op een locatie en op één dag ontdekken wat Borger-Odoorn te bieden heeft op het gebied van vrije tijdsbesteding.

Diverse bedrijven, waaronder de FREUBELSTUDIO, gevestigd in de gemeente Borger-Odoorn presenteren zich op het festivalterrein, op de sportvelden achter het gemeentehuis in Exloo. Het festival is voor iedereen: van 0 tot …. jaar!

Tijdens het festival op zaterdag 16 september kunnen bezoekers aanschuiven in mijn stand. We gaan kei vilten! Met Drents Schapenwol gaan we keienvilten.

Het festival is the place to be als je wilt weten van je binnen Borger-Odoorn in je vrije tijd zou kunnen doen. Maar het is ook de plek om te genieten van mooie presentaties, demonstraties, workshops en heerlijk luisteren naar geweldige muziek.


FREUBELSTUDIO

Je kunt bij mij terecht voor creatieve workshops voor volwassenen en kinderen. De creatieve workshop kan uitgebreid worden met een heerlijke high tea of een koffietafel.


KidsKunstStudio

Vrijdag 15 september, bezoek basisschool

MARKTEN, EVENEMENTEN EN FEESTEN

Op markten, evenementen, bedrijfsuitjes of bij bijvoorbeeld tijdens familiedagen kan de FREUBELSTUDIO ook ingehuurd worden om kinderen creatief bezig te houden.


NIEUWS

Houdt deze pagina of mijn facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws.