Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief


Themakisten ’t Glazenblazertje

Gegarandeerd Feestplezier met Themakisten van ’t Glazenblazertje!Verhuur themakisten

Stap binnen in een wereld vol plezier en verbeelding met de themakisten van Glazenblazertje! Sinds 1 januari 2024 zijn de themakisten verhuisd van de Freubelstudio in Borger naar de nieuwe locatie in Nieuw-Buinen, onder de nieuwe naam ‘Het Glazenblazertje’ van Geesje Barelds.

Maak jouw kind’s verjaardag onvergetelijk!

Droom je van een bruisend verjaardagsfeestje voor je kind, gewoon bij jou thuis? Met Glazenblazertje’s themakisten wordt dit realiteit! Wij verhuren themakisten in diverse thema’s, boordevol alles wat je nodig hebt voor een feest vol plezier, pret en onvergetelijke herinneringen. Het huren van een themakist is simpelweg een feest voor de kinderen!

Een Compleet Feest in één Kist!

Het organiseren van een kinderfeestje kan een uitdaging zijn, maar niet met onze themakisten! Elk pakket bevat alles wat nodig is voor een compleet feest, van uitnodigingen en decoratie tot kostuums voor 8/10 kinderen, spelletjes en zelfs een oorkonde, allemaal in het door jou gekozen thema. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat elke kist een uitgebreid draaiboek met speluitleg, knutselideeën en handige tips voor de begeleiders. Het perfecte recept voor een geslaagd kinderfeestje thuis!

 

Prinsessenfeest

Prinsessenkleding in de themakist Prinsessenkist

Piratenfeest

Themakist Piratenfeestje

Circusfeest

Themakist jongen in wilde dier pak

Kabouterfeest

Themakist Kabouterfeest

Elfenfeest

Themakist Elfenfeestje

Feestplezier met het draaiboek!

Het draaiboek dient als inspiratie, voel je vrij om je eigen draai aan het feestje te geven! Of je nu binnen of buiten wilt spelen, in de tuin of in het lokale speeltuintje, de keuze is aan jou!

Geen Themakist Nodig? Ook geen Probleem!

Heb je alle materialen al in huis of woon je te ver weg om een themakist op te halen? Geen zorgen! Je kunt ons draaiboek ook los bestellen voor een flitsende party zonder gedoe.

Reserveer vandaag nog!

Om teleurstelling te voorkomen, raden we aan om ruim twee weken voor het geplande feestje te reserveren. Dit kan eenvoudig via e-mail glazenblazertje@gmail.com. Vermeld in het e-mailbericht je naam, welke themakist je wil gaan huren, het aantal kinderen en de datum waarop het kinderfeestje is gepland. We regelen het ophaal- en terugbrengmoment in overleg!

 Tarieven en Contact

Onze themakisten zijn te huur voor €50,00, inclusief een voorschot van €15,00 voor het digitale draaiboek.

Alleen interesse in het draaiboek? Dat kan voor slechts €15,00. Voor verdere informatie en reserveringen kun je ons bereiken via e-mail: glazenblazertje@gmail.com.

Adres en Borgkosten

Kom de feestvreugde ophalen op Glaslaan 31, 9521 GG in Nieuw-Buinen. We vragen een borgsom van €50,-, die je terugkrijgt bij inlevering van de themakist in goede staat.


Freubelstudio - Facebook Freubelstudio - E-mail