Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief


Themakisten

Zin in een onvergetelijk verjaardagspartijtje thuis? Freubelstudio verhuurt themakisten in verschillende thema’s waarin alles aanwezig is voor een leuk, gezellig, vrolijk, en onvergetelijk kinderfeestje. Het huren van een themakist is eenvoudig en de kinderen vinden het geweldig.

Het valt niet mee om een verjaardagsfeestje voor je kind te bedenken en de uitvoering ervan is zeker geen kinderspel! Een themakist/themakoffer bevat alles wat nodig is om een compleet kinderfeest te organiseren. Van uitnodigingen, decoratiemateriaal, kostuums voor 8/10 kinderen tot spelletjes en een oorkonde! Uiteraard alles in het gekozen thema. In elk themakist zit een draaiboek, hierin staat uitleg van verschillende spelletjes, knutselopdrachten, kleurplaten etc. Ook staan er in het draaiboek tips om je als begeleider(s) goed voor te kunnen bereiden. Alles voor een geslaagd kinderfeestje thuis.

Prinsessenfeest

Prinsessenkleding in de themakist Prinsessenkist

Piratenfeest

Themakist Piratenfeestje

Circusfeest

Themakist jongen in wilde dier pak

Kabouterfeest

Themakist Kabouterfeest

Elfenfeest

Themakist Elfenfeestje

Draaiboek

Het draaiboek is een richtlijn, je hoeft dus niet persé het draaiboek te volgen. De spelletjes kun je binnen of buiten spelen. In de tuin of in het speeltuintje om de hoek. Het is aan jou om te bepalen hoe je het kinderfeestje invult! Na het betalen van het voorschot ontvang je het draaiboek digitaal en daardoor heb je voldoende tijd om het feestje voor te bereiden. In de kist vind je ook een map met het draaiboek inclusief kleurplaten, oorkondes etc.

Draaiboek los bestellen

I.p.v. een themakist huren kun je ook alleen een draaiboek bestellen. Als je alle spullen en materialen al in huis hebt, of je woont te ver weg om een themakist op te halen, dan is een draaiboek ideaal om inspiratie en ideeën uit te halen voor een geslaagd kinderfeestje. Het draaiboek bevat uitleg van het feestje en uitleg van spelletjes, ideeën voor uitnodigingen en traktaties, maar ook oorkondes, en soms een speurtocht afhankelijk van het thema.

Het draaiboek is een handig om ideeën uit te halen en om een leuke invulling van het feestje te geven!

Reserveren en tarief

Reserveer een themakist ruim 2 weken voor het geplande feestje, dan heb je de meeste kans dat de themakist nog beschikbaar is en kun je alvast gaan beginnen met de voorbereidingen.

Je kunt reserveren via e-mail: janita@freubelstudio.nl, vermeld in het e-mailbericht je naam, welke themakist je wil gaan huren, het aantal kinderen en de datum waarop het kinderfeestje is gepland. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag!

In overleg kun je de themakist één of twee dagen voor het feestje ophalen, en de dag na het feestje terugbrengen. De themakisten sturen wij niet op, dit i.v.m. de afmeting en het gewicht van de themakist. Daarnaast krijgt u ook veel ‘losse’ spel- en decoratiematerialen mee, wat te veel is om per post op te sturen.

De huurprijs van de themakisten zijn € 50,00. Na het betalen van €10,00 ontvang je digitaal het draaiboek om het feestje goed voor te kunnen bereiden. Wil je alleen een draaiboek? Dat kan een draaiboek kost €10,00.

Adres

Ophaal adres themakist: Hoofdstraat 88 in Borger (Drenthe)

Borgkosten

De Freubelstudio vraagt een borgsom van €50,- De borgkosten krijgt u bij geen beschadigingen of vermiste materialen terug. Tijdens het ophalen van de themakist nemen we de inhoud van de themakist samen door en ook als de themakist wordt teruggebracht. De Freubelstudio houdt bij beschadiging of bij vermiste materialen het bedrag van de borg in. De verkleedkleding hoeft niet gewassen te worden!

De spullen van de Freubelstudio mag alléén onder toezicht van een ouder worden gebruikt! Voor vragen en meer informatie kunt u altijd contact opnemen, janita@freubelstudio.nl.


Freubelstudio - Facebook Freubelstudio - Instagram Freubelstudio - E-mail