Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief


Themakist Prinsessen

Prinsessenkleding in de themakist PrinsessenkistEen prinsessenkist voor een koninklijk feestje. Droomt jouw dochter er ook van om een echte prinses te kunnen zijn. Doet ze niets liever dan zich verkleden in haar mooiste prinsessenjurk? Verras je dochter met een prinsessenkist voor een prinsessenfeest in stijl!

De prinsessenkist is geschikt voor kinderen van 4 t/m 8 jaar (groep 1 t/m groep 5). Je hoeft alleen maar voor eten en drinken te zorgen alle overige spullen zitten in de prinsessenkist.

Het prinsessenfeest duurt ongeveer 3 uur, maar je kunt het net zolang of kort maken als jezelf wilt.

 

Inhoud van de Prinsessenkist
  • Om te verkleden: Acht prachtige prinsessenjurken in de kleuren blauw, geel en roze.
  • Compleet draaiboek met uitleg van spelletjes, ideeën voor de uitnodigingen, ideeën voor knutselwerkjes, ideeën voor traktaties, ideeën voor meegeefpresentjes, kleurplaten, tips voor het geven van kinderfeestjes (vooraf per e-mail en geprint in de prinsessenkist).
  • Diverse prinsessenpelletjes, o.a. zilverenlepel spel, glazenschoentjesspel, goudendienbladspel, kus de kikker, kroontjesprik etc.
  • Speurtocht voor buiten met opdrachten.
  • Diploma/certificaat in prinsessenstijl (vooraf per mail en geprint in de prinsessenkist).
  • Voor op tafel: borden, bekers, wijnglazen, kommetjes en tafelkleed.
  • Om te versieren: vlaggetjes,
  • Dvd
  • Voorleesverhaal

 

Draaiboek los bestellen

I.p.v. een themakist huren kun je ook alleen een draaiboek bestellen. Als je alle spullen en materialen al in huis hebt, of je woont te ver weg om een themakist op te halen, dan is een draaiboek ideaal om inspiratie en ideeën uit te halen voor een geslaagd kinderfeestje. Het draaiboek bevat uitleg van het feestje en uitleg van spelletjes, ideeën voor uitnodigingen en traktaties, maar ook oorkondes, en soms een speurtocht afhankelijk van het thema.

Het draaiboek is een handig om ideeën uit te halen en om een leuke invulling van het feestje te geven!

De Freubelstudio heeft nog meerdere themakisten.

 

Reserveren en tarief

Reserveer een themakist ruim 2 weken voor het geplande feestje, dan heb je de meeste kans dat de themakist nog beschikbaar is en kun je alvast gaan beginnen met de voorbereidingen.

Reserveren kan via e-mail: janita@freubelstudio.nl, vermeld in het e-mailbericht je naam en welke themakist je wil gaan huren, het aantal kinderen en de datum waarop het kinderfeestje is gepland. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag! Geef via de e/mail of telefonisch het thema door, het aantal kinderen en de datum.

In overleg kun je de themakist één of twee dagen voor het feestje ophalen, en de dag na het feestje terugbrengen.

De themakisten sturen wij niet op, dit i.v.m. de afmeting en het gewicht van de themakist. Daarnaast krijgt u ook veel ‘losse’ spel- en decoratiematerialen mee, wat te veel is om per post op te sturen.

De huurprijs van de themakisten zijn € 50,00. Na het betalen van €10,00 ontvang je digitaal het draaiboek om het feestje goed voor te kunnen bereiden.

Wil je alleen een draaiboek? Dat kan een draaiboek kost €10,00.

 

Adres

Ophaal adres themakist: Hoofdstraat 88, 9531 AJ in Borger (Drenthe)

 

Borgkosten

De Freubelstudio vraagt een borgsom van €50,- De borgkosten krijgt u bij geen beschadigingen of vermiste materialen terug. Tijdens het ophalen van de themakist nemen we de inhoud van de themakist samen door en ook als de themakist wordt teruggebracht. De Freubelstudio houdt bij beschadiging of bij vermiste materialen het bedrag van de borg in. De verkleedkleding hoeft niet gewassen te worden!

De spullen van de Freubelstudio mag alléén onder toezicht van een ouder worden gebruikt! Voor vragen en meer informatie kunt u altijd contact opnemen, janita@freubelstudio.nl

 


Freubelstudio - E-mail Freubelstudio - Facebook Freubelstudio - Instagram