Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief


AGENDA

In de agenda staan leuke workshops voor jong en oud. Voor deze workshops kun je, je inschrijven als je met minder dan vier personen bent. Deze workshops zijn vaak verrassend gezellig. Omdat je met andere mensen kennis maakt. Je komt dan met andere mensen in een groep. De workshop kan worden geannuleerd als er te weinig aanmeldingen zijn.

 

I N L O O P W O R K S H O P S

De inloopworkshop worden gehouden op een ochtend, middag of avond. Je kunt dan zelf kiezen welke workshop je wilt doen. De workshop begint met een kopje koffie, thee en iets lekkers. Ondertussen geef ik een korte uitleg eventueel met een demonstratie daarna ga je aan de slag.

 

K I D S K U N S T S T U D I O

Één keer in de maand veranderd de Freubelstudio in de Kidskunststudio, alleen toegang voor kinderen en verboden voor volwassenen. Op een leuke en spelende manier kom je in aanraking met beeldende kunst. Leren kijken en tegelijkertijd je ogen dicht doen en fantaseren.

A A N M E L D E N

Aanmelden kan via e-mail: janita@freubelstudio.nl vermeld in het e-mailbericht je naam, het aantal personen, de workshop waarvoor je, je wilt inschrijven en welke datum je voorkeur heeft. Dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag.

Maatwerk

Mocht je een andere creatieve workshop willen volgen dan die op mijn website staan? Mail me dan, ik denk graag met jou mee over een leuke invulling van een creatieve workshop!


Freubelstudio - E-mail Freubelstudio - Facebook Freubelstudio - Instagram