Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief


Oktobermaand Kindermaand genomineerd door de ANWB

full_1771Oktobermaand Kindermaand is door de ANWB genomineerd voor de titel ‘Meest maatschappelijke uitje van 2017’. In totaal zijn 26 organisaties genomineerd voor de titel. De ANWB organiseert de verkiezing ‘Meest Maatschappelijke Uitje’ om maatschappelijke initiatieven binnen de vrijetijdsbranche te belonen.

Er kan op Oktobermaand Kindermaand worden gestemd tot donderdag 16 februari via www.anwbmaatschappelijkuitje.nl Na de eerste stemronde wordt een shortlist van zeven organisaties opgesteld. Daarna maakt een vakjury op 7 maart de winnaar bekend.

Oktobermaand Kindermaand
Tijdens Oktobermaand Kindermaand kunnen kinderen gratis deelnemen aan culturele activiteiten in Drenthe. Jaarlijks organiseren de deelnemende instellingen workshops, rondleidingen en voorstellingen. Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen zonder kosten kennis maken met kunst en cultuur ongeacht hun culturele en sociale achtergrond. Voor kinderen met een beperking worden elk jaar speciale activiteiten georganiseerd en voor dove kinderen wordt bij een aantal activiteiten een doventolk ingezet.

De ANWB organiseert dit jaar voor de derde keer de verkiezing ‘Meest maatschappelijke uitje’. Hiermee geeft de ANWB een positieve stimulans aan veelbelovende, maatschappelijke ontwikkelingen binnen de vrijetijdsbranche. Bij welk uitje kan iedereen deelnemen en waar beleeft zowel de bezoeker, medewerker als vrijwilliger geluksmomenten?

Bron: Aranka Oosting


FREUBELSTUDIO

Je kunt bij mij terecht voor creatieve workshops voor volwassenen en kinderen. Creatieve workshops voor bijvoorbeeld: een familiedag, teambuillding, vriendinnenuitje, kinderfeestjes, KidsKunstStudio, bedrijfsuitje, personeelsfeest, babyshower, vrijgezellenfeest en nog veel meer.

De creatieve workshop kan uitgebreid worden met een heerlijke high tea of een koffietafel.


Freubelstudio KidsKunstStudio

Een van de druktechnieken: linosnede

MARKTEN, EVENEMENTEN EN FEESTEN

Op markten, evenementen, bedrijfsuitjes of bij bijvoorbeeld tijdens familiedagen kan de FREUBELSTUDIO ook ingehuurd worden om kinderen creatief bezig te houden.


OOK KINDERMAAND IN BERLIJN VOOR DE 5E KEER

In Berlijn vieren ze dit jaar het vijfjarig jubileum van Oktobermaand Kindermaand.
Het project daar is precies het zelfde zoals hier. Kinderen hebben gratis toegang tot allerlei instellingen en kunnen gratis deelnemen aan allerlei activiteiten.