Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief


Oktobermaand – Kindermaand 2016

Freubelstudio

Freubelstudio en Oktobermaand Kindermaand

Maand oktober gratis naar het museum, theater of dansschool? Het kan tijdens Oktobermaand Kindermaand! 

Tijdens Oktobermaand Kindermaand kun je in Drenthe, Groningen en Friesland weer meedoen aan workshops. Maar ook met spannende speurtochten lopen en je kunt heel veel voorstellingen bezoeken.

Niet alle activiteiten zijn binnen, maar ook buiten in de natuur. 2016 is een jubileumjaar, want dan is er voor de 15e keer een Oktobermaand Kindermaand!


Ook de FREUBELSTUDIO is dit jaar weer van de partij! Met extra workshops omdat Oktobermaand Kindermaand 15 jaar bestaat. Van harte gefeliciteerd!

 

 

 


PRIJSVRAAG OKKI EN DOKKI VLIEGEN!

Tijdens Oktobermaand  Kindermaand maakte je kans op coole prijzen met de win acties en prijsvragen! We hebben dit jaar een selfie prijsvraag.  Maak de selfie met een telefoon bijvoorbeeld die van je vader bijvoorbeeld. Okki en Dokki hebben de volgende tips: fotografeer jezelf nooit recht van voren. Zorg dat je de camera een beetje boven je hoofd houdt en zet de flitsers uit. Zoek een mooie achtergrond en zorg dat je in het licht staat. Succes!

Kijk voor het programma en de prijsvraag in de FREUBELSTUDIO op de website van Oktobermaand.

 


FREUBELSTUDIO

Je kunt bij mij terecht voor creatieve workshops voor volwassenen en kinderen. Creatieve workshops voor bijvoorbeeld: een familiedag, teambuillding, vriendinnenuitje, kinderfeestjes, KidsKunstStudio, bedrijfsuitje, personeelsfeest, babyshower, vrijgezellenfeest en nog veel meer.

De creatieve workshop kan uitgebreid worden met een heerlijke high tea of een koffietafel.


Freubelstudio KidsKunstStudio

Een van de druktechnieken: linosnede

MARKTEN, EVENEMENTEN EN FEESTEN

Op markten, evenementen, bedrijfsuitjes of bij bijvoorbeeld tijdens familiedagen kan de FREUBELSTUDIO ook ingehuurd worden om kinderen creatief bezig te houden.


OOK KINDERMAAND IN BERLIJN VOOR DE 5E KEER

In Berlijn vieren ze dit jaar het vijfjarig jubileum van Oktobermaand Kindermaand.
Het project daar is precies het zelfde zoals hier. Kinderen hebben gratis toegang tot allerlei instellingen en kunnen gratis deelnemen aan allerlei activiteiten.

 


.


NIEUWS

Houdt deze pagina of mijn facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws.