Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief


Beleef en Doe Festival gemeente Borger-Odoorn

Freubelstudio op locatie

Freubelstudio op het Beleef & Doe festival!

17 september 2016 is de Uitmarkt van Borger-Odoorn: Het Beleef en Doe Festival

Want dat is het festival: de Uitmarkt van Borger-Odoorn. Op een locatie, op één dag ontdekken wat Borger-Odoorn te bieden heeft op het gebied van vrije tijdsbesteding.

Diverse bedrijven, waaronder de FREUBELSTUDIO, gevestigd in de gemeente Borger-Odoorn presenteren zich op het festivalterrein van Poolshoogte aan iedereen die het wil weten en zien. Want het festival is voor iedereen: van 0 tot …. jaar!.

Tijdens het festival op zaterdag 17 september kunnen bezoekers aanschuiven in mijn stand. We gaan schilderen met stofjes. Van allerlei restjes stof, wol, lint en netten kunnen de deelnemers een schilderij maken op de naaimachine met behulp van soluvlies

Het festival is the place to be als je wilt weten van je binnen Borger-Odoorn in je vrije tijd zou kunnen doen. Maar het is ook de plek om te genieten. Van mooie presentaties, demonstraties, workshops en heerlijk luisteren naar geweldige muziek tijdens het concert van Black Lake. Maar ook van o.a. Popschool Borger en muziekvereniging ODO uit Odoorn in het voorprogramma.


FREUBELSTUDIO

Je kunt bij mij terecht voor creatieve workshops voor volwassenen en kinderen. De creatieve workshop kan uitgebreid worden met een heerlijke high tea of een koffietafel.


KidsKunstStudio

Vrijdag 16 september, bezoek basisschool

MARKTEN, EVENEMENTEN EN FEESTEN

Op markten, evenementen, bedrijfsuitjes of bij bijvoorbeeld tijdens familiedagen kan de FREUBELSTUDIO ook ingehuurd worden om kinderen creatief bezig te houden.


NIEUWS

Houdt deze pagina of mijn facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws.