Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief


LADIES NIGHT XXL BRIDGET JONES IN DE KOLK

Freubelstudio

Samen een schilderij maken!

14 september organiseert Bioscoop De Nieuwe Kolk weer een Ladies Night XXL!

Deze gezellige Ladies Night XXL begint om 19.00 uur en de film zal starten rond 20.00 uur (zaal 1), 20.15 uur (zaal 3, 4 en 5) en om 20.30 uur (zaal 2). De kaartjes voor deze extra luxe avond bedragen €13,50 per persoon, maar wees er snel bij want OP=OP! Na afloop ontvangen de filmkijkers een goodiebag met samples van de deelnemende gastbedrijven.

 

 

 


De FREUBELSTUDIO is voor en tijdens de film aanwezig als gastbedrijf. Gezamenlijk gaan we dan een schilderij maken voor een kinderkamer. De schilderij wordt in de week na de Ladies Night verloot aan iedereen die heeft mee geschilderd.. 

LET OP: De Ladies Night XXL is zo goed als uitverkocht, in sommige zalen zijn nog enkele losse plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie kunt u ons altijd telefonisch bereiken. Voor meer informatie is te vinden op de website van theater de Kolk: www.dnk.nl.

 


FREUBELSTUDIO

Je kunt bij mij terecht voor creatieve workshops voor volwassenen en kinderen. Creatieve workshops voor bijvoorbeeld: een familiedag, teambuillding, vriendinnenuitje, kinderfeestjes, KidsKunstStudio, bedrijfsuitje, personeelsfeest, babyshower, vrijgezellenfeest en nog veel meer.

De creatieve workshop kan uitgebreid worden met een heerlijke high tea of een koffietafel.


Freubelstudio

De kraam op de Ladies Night

MARKTEN, EVENEMENTEN EN FEESTEN

Op markten, evenementen, bedrijfsuitjes of bij bijvoorbeeld tijdens familiedagen kan de FREUBELSTUDIO ook ingehuurd worden om kinderen creatief bezig te houden.


NIEUWS

Houdt deze pagina of mijn facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

 

 


FILM: Bridget Jones’s Baby
Renée Zellweger en Colin Firth zijn weer samen te zien in Bridget Jones’s Baby, het nieuwe hoofdstuk over ’s werelds favoriete singleton. Haar nieuwe love interest wordt gespeeld door Patrick Dempsey (Grey’s Anatomy). In deze derde Bridget Jones-film, blijkt Bridget onverwachts in verwachting te zijn.
‘En ze leefden nog lang en gelukkig‘ blijkt niet weggelegd voor Bridget Jones (Zellweger). Na haar break-up met Mark Darcy (Firth) is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma en brengt veel tijd door met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan…
Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack (Dempsey) en haar liefdesleven staat weer op z’n kop. Deze man heeft alles wat de Britse Darcy mist. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn en weet ze niet zeker wie van de twee mannen de vader is…