Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief


Pottekijkermarkt

FreubelstudioPOTTEKIJKERMARKT

Zaterdag 9 september 2017 vindt van 10:30 tot 16:30 uur de derde Pottekijkermarkt plaats. Aanleiding voor deze hobbymarkt is het 25 jarig bestaan van Hobbyatelier de Pottekijker!

Hobbyatelier de Pottekijker bestaat in september 2017 25 jaar. Daarom wordt voor de derde keer de markt georganiseerd.  De markt vindt plaats op zaterdag 19 september van 10:30 tot 16:30 uur. De markt wordt gehouden in de Ambachtsstraat in Borger.

Deze hobbymarkt is voor en door hobbyisten en iedereen die iets leuks kan melden. Het is geen strakke cultuurmarkt, maar een bijeenkomst van zoveel mogelijk disciplines die een hobby vertegenwoordigen.

25 jaar geleden is aan de Hunebedstraat in Borger een kleine winkel gestart met workshops en een klein assortiment met hobbymateriaal. Wekelijks werden er workshops gegeven en groeide het assortiment gestaag. Inmiddels is er een volwaardige hobbyzaak ontstaan waar de nieuwste trends op hobby-gebied te vinden is.

Het is mogelijk om een workshop te volgen in een of andere techniek, van kaarten maken tot decoraties voor in huis,  sieraden maken en brei- en haaktechnieken leren.


FREUBELSTUDIO

Je kunt bij mij terecht voor creatieve workshops voor volwassenen en kinderen. Creatieve workshops voor bijvoorbeeld: een familiedag, teambuillding, vriendinnenuitje, kinderfeestjes, KidsKunstStudio, bedrijfsuitje, personeelsfeest, babyshower, vrijgezellenfeest en nog veel meer.

De creatieve workshop kan uitgebreid worden met een heerlijke high tea of een koffietafel.


MARKTEN, EVENEMENTEN EN FEESTEN

Op markten, evenementen, bedrijfsuitjes of bij bijvoorbeeld tijdens familiedagen kan de FREUBELSTUDIO ook ingehuurd worden om kinderen creatief bezig te houden.