Lach, Creëer & Bewonder
Laatste nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief


High Tea of Koffietafel

Een high tea of koffietafel combineren met creatief bezig zijn. Het is niet mogelijk om de koffietafel of tea zonder een creatieve workshop te reserveren. Dit kan alleen in combinatie met een creatieve workshop.

High Tea 5 t/m 8 €19,50 p.p., vanaf 9 personen 17,50 p.p.

De high tea is een volwaardige maaltijd en start met een warm gerecht. Daarna wordt de tafel gevuld met allerlei lekkernijen zoals: Scones met jam, lemon curd en clotted cream (room), fresh sandwiches, brownies, muffins, cup cakes, zoet dessert, diverse chocolade,  jus ‘d orange en uiteraard diverse soorten thee.

Koffietafel € 15,00 p.p.

Een koffietafel is een uitgebreide en volwaardige broodmaaltijd. De maaltijd begint met een groentesoep vooraf. Diverse broodsoorten als wit, bruin en donkerbrood, krentestoet en drentse hondsruggetjes. Vlees-, kaas- en zoetbeleg. Uiteraard is er ook koffie, thee, melk en jus ‘d orange.

Theekransje of een koffieleutje € 10,00 p.p.

Niet zoveel trek maar wel zin in lekkers? Dan is het theekransje of koffieleutje een lekkere aanvulling bij de creatieve workshop. Allerlei zoetigheden zoals: brownies, muffins, cup cakes en diverse chocolade geserveerd op een etageré. Uiteraard is er ook koffie en verschillende soorten thee.

 

 Graag doorgeven bij de reservering;

  • Wanneer je een vegetarische high-tea wilt, graag dit bij de reservering aangeven.
  • Eventuele dieetwensen kunnen alleen bij aanmelding worden doorgegeven.

Freubelstudio - E-mail Freubelstudio - Facebook Freubelstudio - Instagram